Sobol business 4WD

СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ

Двонасочниот радијатор направен од T-RAD (руско-јапонско заедничко вложување) со зголемена размена на топлина обезбедува висока ефикасност на системот за ладење во сите режими на возење и нема протекување за време на работата на возилото.

СИСТЕМ ЗА ГОРИВО

Систем за гориво е изработен со полиамидни горивни цевки (издржливи на висок притисок) кои спречуваат било каква деформација на возушните канали при работа на моторот и го намалуваат внатрешниот шум.

ZF СЕРВО УПРАВУВАЧ

Серво управувачот, произведен од реномираната компанија ZF ја отстранува потребата од сервисирање и го продолжува работниот сервисен век на возилото. Подобрено ракување, одлична синхронизација на управувачот со тркалата, зголемена активна безбедност и спечување на протекување и бучава за време на работа на возилото.

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!