КОМБЕ

Детални технички карактеристки

Параметри

Panel Van

Сargo van

Број на места за седење

2+1

6+1

Конфигурација на оски

4×4

4×4

4×4

Мотор

Cummins ISF 2.8s4129P

Cummins ISF 2.8s4129P

Бруто маса на возилото, kg

2800

2800

Маса на празно возило, kg

1880

1990

Прераспределба на оптоварување по оски

Предна

Задна


1260

1540


1405

1395

Меѓуоскино растојание, mm

2,760

2,760

2,760

Најниска точка на задна оска при максимално оптоварување, mm

150

150

Висина од земја до подот на возилото, mm

150

150

Минимален радиус на вртење на надворешно предно тркало, m

5,5

5,5

5,5

Максимална брзина, km/h

135

135

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

21


22

21

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

29

29

Висина на утовар, mm

720

720

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


2460

1830

1430


1330

1830

1430

Менувач

5 степен, мануелен

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

64

64

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!